Compound refurbishment completedLeaves

The refurbishment of the compound was the final stage in the restoration of South Park Gardens funded by the Heritage Lottery Fund (HLF) and the London Borough of Merton (LBM). The refurbished compound includes: new toilets, storage for the Friends and gardeners, a kiosk and a Friends’ room.

Compound before the refurbishment 
A picture of the compound before refurbishment

The building has a green roof and while being of a modern design it is painted in the same palette of heritage colours currently used in the Gardens. The area around the new building will shortly be landscaped in sympathy with the original restoration plans.

Compound refurbishment internal layout (pdf)
External works (pdf)
Sections and elevations (pdf)
Planting plans (pdf)
Location plan (pdf)

Selection for the website
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com